Translate

6 Ağustos 2015 Perşembe

Pro-Z II Final (Nihayet bitti)

Arada bir iki çalışmayı yayınlamadan biraz damdan düşer gibi olacak ama geçen sene başladığım yeni custom pc çalışmam nihayet sona erdi. İş, güç, ev taşıma vs. nedeniyle fazla zaman ayıramayınca proje uzun sürdü haliyle. Süreç uzun olduğu için ilk olarak düşündüğüm bir iki fikirde de zamanla değişiklik yapmak durumunda kaldım. Ama sonunda Pro-Z II artık çalışır vaziyette. Projeye başlangıç ve tüm aşamaları blogdaki önceki yayınlarımda bulabilirsiniz.

Aslında süre uzayınca anakart ve işlemci terfisiyle projeyi tamamlamak istiyordum. Hem gönlümde yatan anakartı (Asus Maximus VII Formula) temin edemedim hem de sonradan intel'in skylake mimarisi ve z170 chipsetli anakartlar piyasaya girene kadar upgrade'in gereksiz olacağına kanaat getirdim.

Aydınlatmaya epey kafa yormuştum bu nedenle olabildiğince farklı renklerde aydınlatılmış fotoğraflarını çekmeye çalıştım. Lafı hiç fazla uzatmadan sistemin fotolarını paylaşıyorum. 


































Resim yazısı ekle

















Proje epey zamanımı aldı, kafamdakini hayata geçirebilmek için birçok sorunla cebelleştim ama bence sonunda uğraşlarıma değdi. Umarım sizler de beğenmişsinizdir. Hatırlatmada fayda var; daha önce dediğim gibi projem Pro-Z II'nin yapımındaki tüm aşamalar önceki yayınlarımda mevcut. Eksik olan bir iki çalışmayı da bloga ekleyeceğim. 

Sağlıcakla kalın.


1 yorum:

  1. Abi bu ne harbiden manyak ötesi bişi nasıl yaptın valla helal sana satış yapıyomusun bu arada

    YanıtlaSil